Subscribe

RSS Feed (xml)

Sunday, December 3, 2006

Zoo Negara

Aktiviti weekend ni.....pergi melawat Zoo Negara....
Disebabkab Aisyah dah besar dan dah kenal kebanyakan binatang...
rasa seronok bawa di kesana....dah pandai tengok dan bertanya itu dan ini...
Nasib baik bawa stroller sekali...kalau tidak...sure penat ayah mendukung....
he..he.. still boleh pakai stroller tuh... berguna jugak yer....























































5 comments:

  1. syok kalau bawak anak and anak dah pandai tanya itu ini kan...hehehe...
    dila, ecah nk dapat adik ker??? hehehe....

    ReplyDelete
  2. ah'ah..dah 7 bln dah..InsyaAllah bln 2 next year

    ReplyDelete
  3. last time bwk naim kat zoo.. dia tak tau lg nak appreciate binatang² ni.. tak taula kalau bwk skarang nih.. sure byk soklan dia..

    mmg best bwk anak bila dia syok bertanya ;-))

    ReplyDelete
  4. tu la..fizah pun dah lama plan nak bawak fatin gi zoo tp masa tu tak mengizinkan..kadang2 hubby keje..kadang2 ada hal lain..

    ReplyDelete
  5. Bawalah pi..best sbb depa dah pandai bertanya....tp kalau pi cuti sekolah ni memang ramai ler...

    ReplyDelete