Subscribe

RSS Feed (xml)

Sunday, July 5, 2009

Cameron Highlands.... Day 1 Part 2

Lepas check-in....kami terus pi jalan-jalan cari makan la dulu...pi makan dekat tanah rata...
Ok jugak makanan kt sini...harga lebih kurang kl jer...

Lps makan kami pergi ke Boh Tea Garden and Tea Centre....Agak mencabar jg perjalanannya...Laluan sempit...setiap selekoh kene bunyikan hon...Kami naik sampai atas sekali....
Hmmmmm....segarnya udara...nyaman...yg tak akan dpt aku rasai kalau dekat Shah Alam ni....

Yang paling seronok budak2 berdua tu la.... nampak mereka happy sangat... x pernah jalan la katakan....Nampaknya kene buat aktiviti tahunan ni.... Bolehkan ayah ?..... :-)




















Cameron Highlands.... Day 1 Part 1

Kami bertolak dr shah alam dlm pukul 11 pagi...Ikut Tapah...hmmmm boleh tahan jugak jalannya... ibu dah pening2 lalat... sampai tgh hari terus check-in dekat Strawbery Park...... Hotel ni agak jauh sikit..di atas bukit... cantik pemandangannya .....











Sunday, June 28, 2009

Alamanda Putrajaya













Monday, June 22, 2009

Happy Father's Day....Ayah

We love you.... ayah.... muaaaahhhhhh....















Sebelum dan selepas

Akhirnya.....walaupun ibu sayang nk potong r ambut kakak...
Tapi untuk keselesaan anak kesayangan ibu ni..ibu rela....















HFMD

Kesian adik Mirah....mula2 demam...lps tu naik bintik2 merah dekat badan...
Pi jumpa pead....doc kata tanda2 HFMD....untuk langkah berjaga-jaga...
adik kene duk umah...so ibu pun kene la amik EL... 3 hari...
NAsib baik ibu br dpt cuti baru...












Saturday, May 23, 2009

Bilikku syurgaku

Akhirnya...tercapai juga hasrat aku nk decorate bilik 2 org puteri aku ni...
Hmmm.... inilah hasilnya....warna wall tu kakak yg pilih...

Aku ikut je..janji die suka dan nk tido dlm bilik tu...
Mula2 tu agak susah jugak..adik la...kakak dah besar ..ok je...
Aku pasang baby monitor..so kalau adik nangis tengah mlm blh la dengar...