Subscribe

RSS Feed (xml)

Sunday, January 25, 2009

Sunway Wild Life

Saje bw budak2 pi jln2....sebenarnya dah lama aku teringin pi cameron highlands...
disebabkan x der plan awal2, lg pun cuti CNY, sure org ramai....
lagi pun esok nk blk kg....ada kenduri...

So, bw jer la bdk2 jln dekat2 jer... seronok betul depa....leh tengok binatang2...
Yg plg kelakar, masa dekat tmpt rabbit.....x pernah aku tengok arnab yg sebegitu ganas...maybe tengah lapar.... siap menjerit takut si amirah tuh... si kakak siap kene kejar lg ngan arnab ....

Kite org pi pagi..sebab nk elakkan panas...ingat bile keluar nk pi singgah sunway piramid jap...br jln separuh..si kecik dah buat hal..penat agaknye...so patah blk la...masuk je kete semua terus tido..ternganga lagi... he..he...





































Hasil Seni Aisyah

Ni hasil seni Aisyah yg aku letak dekat meja ofis aku....
Kadang2 bile penat kerja dan tengok apa yg die buat..terasa hilang segala kepenatan....dan x sabar rasa nk blk umah...












Sunday, January 18, 2009

Breakfast di kedai Kopi Taman Tasik Shah Alam

Best jugak cuti2 hujung minggu bawak anak2 pi jln2...
Pagi2 ni suasana memang nyaman ...tapi x sama mcm suasana dekat kg....



















Tuesday, January 13, 2009

New Year 2009 dekat Kuala & Parit buntar

Dah lama kami x blk kg, last blk masa raya puase. Raya haji pun x blk jugak....
So, new year ni kami blk kg dan pegi parit buntar umah c.Nyah....
C.Nyah br pindah umah...

Anyway..Thank to my hubby...for my birthday present....
Ni gambo yg aku amik with my new handphone Samsung Pixon MM8800 with 8 megapixals camera...